HubSpot CRM & Inbound Marketing Insights

Snel bedrijfsvideo’s maken met AI? Ontdek Clip Creator van HubSpot

Snel bedrijfsvideo’s maken met AI? Ontdek Clip Creator van HubSpot
4:37

Snel bedrijfsvideo’s maken met AI Ontdek Clip Creator van HubSpot

Opvallende bedrijfsvideo’s maken is vaak een tijdrovend en kostbaar proces. Meestal levert het heel wat gedoe op. Maar zo hoeft het niet meer te gaan!

Wil je in rap tempo het aantal professionele en gepersonaliseerde bedrijfsvideo’s vergroten? Dan vind je de AI-aangedreven Clip Creator van HubSpot vast geweldig.

In dit blog leg ik je uit wat Clip Creator precies is en hoe het werkt.

Wat is Clip Creator?

videocamera filmen met aiClip Creator is de AI-aangedreven videomaker van HubSpot, waarmee je snel bedrijfsvideo’s maakt. Je vertelt de AI-tool waar de video over gaat. Kiest de tone of voice. En selecteert een bijpassend videosjabloon. Klaar is kees! Indien nodig bewerk je de inhoud nog een beetje. Met een paar klikken is je nieuwe bedrijfsvideo gereed. 

Door machine learning begrijpt de AI-videobewerkingstool de informatie die je opgeeft. En is de AI-tool in staat om op maat een bedrijfsvideo voor je te ontwerpen. 

👉 Let op: de video's zien eruit als een soort presentaties met gesproken teksten.

Hoe werkt de AI-aangedreven videomaker van HubSpot?

Een AI-aangedreven video creëer je in slechts 3 stappen. Zo ga je te werk:

Stap 1: Beschrijf je AI-aangedreven video.
Stap 2: Selecteer een videosjabloon.
Stap 3: Download en publiceer je nieuwe bedrijfsvideo.

Stap 1: Beschrijf je AI-aangedreven video

Stap 1 Clip Creator AI videomaker van HubSpotTijdens de 1e stap beschrijf je waar de video over moet gaan. Je vertelt de AI-tool bijvoorbeeld wat het doel van de video is. En voor welke branche de videocontent gemaakt wordt. Daarbij geef je ook aan wat de tone of voice is. Bijvoorbeeld grappig, behulpzaam, zakelijk of creatief.

Stap 2: Selecteer een videosjabloon 

Stap 2 Clip Creator AI videomaker van HubSpotBij de 2e stap selecteer je een van de vele gebruiksvriendelijke videosjablonen van HubSpot. De videosjablonen zijn voor verschillende soorten bedrijven ontwikkeld. Er is dan ook vast wel een passende template voor jouw organisatie beschikbaar. 

Nadat je een videosjabloon uitgekozen hebt ontvang je een gepersonaliseerde video in je inbox. Natuurlijk kun je die nog bewerken als je dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld nog wat aan de tekst sleutelen. En de kleuren en afbeeldingen naar wens aanpassen. Het is zelfs mogelijk om achtergrondmuziek toe te voegen.

Op ieder gewenst moment wijzig je jouw videocontent in de Clip Creator. Bijvoorbeeld om er nieuwe inhoud aan toe te voegen. Of om toch die ene afbeelding aan te passen. Zo blijven je bedrijfsvideo’s dus eenvoudig up-to-date!

Stap 3: Download en publiceer je nieuwe bedrijfsvideo

Stap 3 Clip Creator AI videomaker van HubSpotDe 3e stap is het downloaden en publiceren van je video. Waar je maar wilt: op je website, op Youtube, op LinkedIn of ergens anders. 

Klinkt dit simpel? Dat is het ook! Met Clip Creator van HubSpot bespaar je veel tijd op videobewerking. Terwijl je toch razendsnel nieuwe bedrijfsvideo’s creëert om je doelgroep te inspireren. 

Hubspot bevat meer gave marketingtools

Marketinganalyses in HubSpot
Naast de AI-aangedreven videomaker bevat HubSpot nog veel meer gave marketingtools en -analyses. Bijvoorbeeld:

  • De gebruiksvriendelijke drag&drop websitebouwer om zelf een professionele data-gedreven bedrijfswebsite mee te bouwen.
  • De intuïtieve formulierenbouwer voor persoonlijke klantervaringen.
  • Een geavanceerde SEO-tool waarmee je de zoekmachinepositie van je content een boost geeft.
  • Diverse AI-tools om razendsnel blogs, e-mails, podcasts en sociale mediaberichten op te stellen.
  • De advertentietool waarmee je jouw betaalde advertenties vanaf 1 centrale plek beheert. En waarmee je eenvoudig specifieke doelgroepen target. 
  • Workflows waarmee je allerlei processen automatiseert. Bijvoorbeeld je lead nurturing campagnes. 

Met deze marketingtools verbeter je jouw online positie. Trek je meer websiteverkeer aan. En converteer je jouw websitebezoekers naar warme leads. Klaar voor opvolging door sales. Waar de all-in-one CRM-software ook erg mooie (AI-aangedreven) tools voor heeft. 

Je inspanningen zijn meetbaar dankzij de analyses waar alle data op samenkomt. Met HubSpot beschik je dan ook over een fantastische basis voor bedrijfsgroei. 

HubSpot’s Clip Creator voor je bedrijfsvideo’s gebruiken

Professionele bedrijfsvideo’s maken slokt tijd op en kan een prijzige aangelegenheid zijn. Clip Creator helpt je om de productietijd drastisch te verkorten. Terwijl je toch de mooiste bedrijfsvideo’s produceert. Zónder de hulp van kostbare videoprofessionals!

Wil je zien hoe het werkt? Ik laat het je graag zien! Boek hieronder gerust een vrijblijvende afspraak in mijn agenda.

Wil je liever eerst wat meer van HubSpot weten?
➜ Bekijk onze uitgebreide HubSpot CRM demo video.
➜ Breng een bezoekje aan onze videopagina.
➜ Lees wat van onze HubSpot-blogs.
➜ Bekijk een paar casestudies

Ontvang updates per email